RDMK СТАРТИРА НОВА СЕРИЯ ВЛОГОВЕ В YOUTUBE

Пускаме най-новата си поредица от влогове в канала ни в YouTube. Първият епизод от новата поредица включва кадри зад кулисите от последните концерти, студиото и пътувания на групата.

Новата поредица от влогове ще бъде публикувана на всеки две седмици, като ще предостави на ексклузивен поглед към музикалното ежедневи на групата.

Дули: „Искаме да дадем възможност на нашите хора да видят това, което се случва зад кулисите, и да им покажем нашите личности и това, което ни кара да се вълнуваме. Надяваме се, че ще им хареса и ще ги забавлява толкова, колкото и нас.“

Абонирайте се за канала ни в YouTube, за да не пропуснат бъдещите епизоди. Също така ще е страхотно ако ни последвате в Spotify, където могат да слушат всички нови и стари музики. За ултра готините има и Patreon, ако наистина искат да ни съпортнат.

Кукушеф: „Ние много ценим нашите фенове/приятели. Без тях нямаше да сме там, където сме днес. Надяваме се, че ще им хареса тази нова поредица и ще продължат да ни подкрепят, най-вече наживо за да си обменяме енергия.“

За да гледате първият епизод от поредицата на RDMK, посетете канала ни в YouTube

https://www.youtube.com/rdmktv.

За да слушате в Spotify, посетете https://open.spotify.com/artist/5La5JLIMjHT8AhyWnDg4J4.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *